ENHORABONA ROSA AGOST

ENHORABONA ROSA AGOST

El Consell de la Ciutadania d’À Punt va acordar aquest dilluns, 8 de juliol, proposar la professora Rosa Agost Canós com a membre del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i, finalment, es va decidir elevar la proposta que siga Agost la persona que ocupe la plaça del Consell Rector d’À Punt.

Rosa María Agost és professora titular del Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I (UJI), i autora de nombrosos estudis. A més, ha sigut degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials d’aquesta universitat.

Agost és molt conscient que previsiblement estarà al Consell Rector com a representant del Consell de la Ciutadania i, per tant, “com a representant de les diferents sensibilitats de tots els valencians i les valencianes”. Segons Agost, “el fet de viure en un poble com Borriol, de les comarques de Castelló, suposa que pot aportar una visió complementària al Consell Rector”, alhora que ha destacat que té “molt en compte aspectes com la igualtat, l’accessibilitat i la diversitat”.

Abans del nomenament, Rosa Agost haurà de comparéixer en audiència pública davant de la comissió de radiotelevisió valenciana i de l’espai audiovisual de les Corts que ha d’informar-ne de la idoneïtat i de la no incompatibilitat per a l’exercici del càrrec.

Leave a reply