Transport públic

Transport públic

El transport públic al terme municipal de Borriol està representat principalment per dos tipus de serveis: la línia que cobreix la companyia Autos Mediterráneo de Borriol a Castelló i, per una altra banda, els autobusos escolars que fan el recorregut des de les urbanitzacions fins al CEIP l’Hereu i el SES Borriol. Les parades de bus se situen al llarg de l’Avinguda de Saragossa, i de nord a sud són les següents: 1.-Venta de la Punta (davant del Bar el Trill), 2.-Parada Escolar (Carrer de la Constitució-Accés CEIP l’Hereu), 3.-Carrer Almassora (davant Bar Navarret) i 4.-Terra Roja (parc Borriol sud). A aquestes se’ls afegeixen les parades de les urbanitzacions de Vall d’Umbrí, l’Abeller i del Molló.

A més a més, la companyia HICID, en el seu trajecte de Vilafranca a Castelló, també posa a l’abasta de la ciutadania de Borriol aquesta línia, que connecta Borriol amb pobles de l’interior com la Pobla Tornesa, Vilafamés, la Vall d’Alba, Albocàsser i Vilafranca, diàriament de dilluns a dissabtes laborables, a les 17:46 hores. Així mateix, aquesta línia connecta amb Castelló amb aquesta freqüència i el pas per Borriol es preveu a les 8:15 hores.

Per últim, pel que fa al transport escolar cap a l’IES Bovalar que cobreix la línia entre Borriol i Castelló de la Plana, cal tindre en compte que existeixen tres itineraris: el primer transcorre per les urbanitzacions de la carretera de l’Alcora i compta amb 3 parades en el terme municipal de Borriol (l’Abeller, el Tomillar, Mas de Gaetà); el segon s’atura a les tres parades de l’Avinguda de Saragossa; i el tercer ho fa a les parades de l’Avinguda de Saragossa i de Vall d’Umbrí.