Biblioteca Pública Municipal

Biblioteca Pública Municipal

fachada_biblioteca

 

Horari d’obertura: de 14:00 a 21:00 h, de dilluns a divendres.

Ubicació: Espai Sociocultural Els Llavadors (av. de Saragossa, 100, Borriol), accés pel carrer de Ramón y Cajal. Punt d’atenció bibliotecària situat a la primera planta.

Contacte d’atenció bibliotecària:

María Dolores García Villar (Auxiliar de Biblioteques),

dolores.garcia@borriol.es

Telèfon: 600 932 084

 

La Biblioteca Pública Municipal de Borriol és un servei que presta l’Ajuntament a la ciutadania per fomentar l’hàbit lector entre tots els habitants de Borriol. Compta amb un ampli ventall de recursos que s’ofereixen gratuïtament als seus usuaris, com un servei de connexió a internet i col·leccions bibliogràfiques que van adreçades des d’edats infantils fins a llibres per a adults de tots els gèneres literaris. Així mateix, disposa de premsa diària escrita per poder ser consultada, un conjunt de revistes de temes variats, així com un sistema de préstec bibliotecari que posa a l’abast dels borriolencs i de les borriolenques milers de llibres clàssics i actuals.

Per fer-se el carnet de soci o sòcia i accedir al servei de préstec cal mostrar el DNI en el punt d’atenció bibliotecària i aportar una fotografia de mida carnet.

A través de les xarxes socials (@bibliotecaborriol en Facebook i Instagram) anuncia les activitats que es duen a terme puntualment, com contacontes, activitats infantils d’animació a la lectura i jornades de portes obertes, així com es publiciten les darreres obres adquirides.

Formulari d’inscripció a les activitats de la Biblioteca de Borriol:

per a participar en les activitats infantils que requereixen inscripció, podeu descarregar aquest formulari, emplenar-lo i remetre’l a

dolores.garcia@borriol.es.