BORRIOL CELEBRA EL DIA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA DEL 18 AL 20 DE NOVEMBRE

BORRIOL CELEBRA EL DIA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA DEL 18 AL 20 DE NOVEMBRE

Ens visitarà l’III Festival Contes i llegendes que ens proposarà activitats en el nostre municipi durant els dies 18, 19 i 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial dels Drets de la Infància.

Aquesta setmana, l’alcalde de Borriol, Héctor Ramos i la Regidor d’Infància i Joventut, Judith Calpe, han presentat el programa d’activitats de complet, al costat del Festival Contes i Llegendes tindrem l’oportunitat de gaudir d’una activitat per a equips d’amics o familia, “ESCAPE TOWNimatge23249, a més a més tindrem una espectacular GLOBOTÀ i un obsequi per la vosta participació. L’ activitat serà pel barri antic de Borriol, i dirigida per Gaudire – www.gaudire.com 

El barri antic de Borriol i fins a set localitzacions diferents seran escenari de les històries de narradors i contacontes que es donaran cita a Borriol.

En col·laboració amb les entitats implicades volem donar a coneixer els drets de la infància, fomentar la lectura en els més xicotets, recuperar i salvaguardar les nostres històries i llegendes de tradició oral i transmetre noves històries i contes que enriquiran l’imaginari cultural. Arter ha volgut agrair a l’Ajuntament la seua hospitalitat per obrir les portes un any més a aquest esdeveniment, que compta amb el suport del Servei de Promoció del Llibre, la Lectura i les Lletres Espanyoles del Ministeri de Cultura i Esport i l’Àrea de Cultura de la Diputació Provincial.

El cap de setmana del 18 i 19, hi haurà un circuit de contacontes i es podran gaudir en les següents localitzacions:

Dissabte 18 de novembre:

11 h ESCAPE CITY _  Plaça de L’Hereu (Empresa Gaudire Contingut Creatiu)
17 h Espai Jove: El bruixot Maduixot (Luciana Reis)
18 h L’Era de l’Omet: Els càstigs del iaio (Eva Fernández)

Diumenge 19 de novembre:


11 h Font de Peret: En la gola del llop (Titellaires de Binèfar)
12 h Poble Nou: Creacuentos (Mónica Mira)
13 h Els Fornets: Mentida *cadira (Paula Bernabeu)

Per al dilluns 20 de novembre: Dia Mundial dels Drets de la Infància, està prevista la visita de l’autor Miguel Alayrach al CEIP l´Hereu; 

i a les 17 h una activitat intergeneracional en la qual s’avis i nets faran un repàs als refranys i dites populars en el local de l’Associació de jubilats.