PARTICIPACIÓ EN LA WORLD ROBOT OLYMPIAD

PARTICIPACIÓ EN LA WORLD ROBOT OLYMPIAD

Avui volem ANIMAR 🥳🥳🥳🥳 als dos equips de xiquets i xiquetes de Borriol que es presenten aquest pròxim dissabte 27 de maig a la World Robot Olympiad (WRO) en les instal·lacions de l’UJI 🦾🦾🦾🦾🦾

És una competició autonòmica de robòtica educativa 🤖🤖🤖🤖🤖, una oportunitat per a acostar-se de manera lúdica i divertida a la tecnologia i l’enginyeria.

Els dissabtes des de març han estat preparant-se amb l’orientació d’una entrenadora, per a aquesta cita, en la qual han de construir un robot innovador que supere un repte. Així, aprenen i demostren la seua capacitat de resolució de problemes, al mateix temps que desenvolupen competències personals.

A més el repte de WRO 2023 aquesta vinculat al ODS 14_ Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, les mars i els recursos marins per al desenvolupament sostenible.

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊Els oceans són el punt en el qual s’uneixen el planeta, les persones i la prosperitat, i en això consisteix el desenvolupament sostenible: en què tots nosaltres, com a accionistes de l’empresa que és la Terra, reconeguem la responsabilitat que tenim envers el planeta, les persones i els oceans, que són la seua força vital, i actuem en conseqüència. Vos recordem que esta activitat està finançada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.