JORNADA INFORMATIVA SOBRE FONS EUROPEUS (NEXT GENERATION EU)

JORNADA INFORMATIVA SOBRE FONS EUROPEUS (NEXT GENERATION EU)

El pròxim dimarts 28 de març, a les 19:30 h, l’Ajuntament de Borriol convoca a la seua ciutadania per a una sessió informativa sobre fons europeus i oportunitats de finançament enfocada a particulars i empreses de la localitat.

L’Ajuntament, mitjançant el projecte ERTEFE promogut per la Generalitat Valenciana, va contractar un tècnic per a la captació de fons europeus (també denominat Punt GVA Next), entre les funcions de la qual està la d’informar a la població del territori on exercirà les seues funcions, així com també al teixit empresarial del lloc de destinació.

Així doncs, l’objectiu de la jornada del dia 21 és donar context a la ciutadania i empreses de Borriol, del marc en el qual s’enquadren els fons Next Generation EU, i introduir algunes de les ajudes vigents de les que poden aprofitar-se aquelles persones interessades; la jornada està enfocada tant a particulars, com a aquells empresaris, autònoms o pimes que volgueren rebre informació referent als fons europeus.

La xarrada tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Ajuntament a partir de les 19.30 h. No és necessària inscripció prèvia.

Recordem a més que, al marge de la sessió d’aquest dia, la ciutadania podrà fer ús del servei Punt GVA Next, de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h de manera presencial, concertant cita prèvia mitjançant el correu electrònic daniel.bernat@borriol.es, o bé telefònicament en el número 674 641 780.