CONTRACTACIÓ D’UN TÈCNIC PER A LA CAPTACIÓ DE FONS EUROPEUS

CONTRACTACIÓ D'UN TÈCNIC PER A LA CAPTACIÓ DE FONS EUROPEUS

L’Ajuntament de Borriol ha contractat a un tècnic per a la captació de fons europeus per a projectes que es puguen posar en marxa en la localitat. Així doncs, mitjançant el projecte ERTEFE de la Generalitat Valenciana, Borriol ha rebut una subvenció de 33.261,54 € per a poder contractar aquest personal. Fins al mes de desembre d’enguany treballarà per a aconseguir ajudes procedents d’Europa, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb els fons Next Generation de la UE. La finalitat d’aquesta actuació és donar suport a la inversió i aconseguir una recuperació sostenible i resilient.

Amb la implantació d’aquest programa es pretén a més de generar oportunitats laborals vinculades al territori i dotar les entitats locals de recursos humans i coneixement per a participar del finançament de fons Next Generation, fons estructurals i en particular, de fons competitius, en els quals les entitats locals han de competir, assessorar el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus de manera que faciliten el seu arrelament territorial i l’aprofitament dels recursos endògens.

La ciutadania podrà fer ús d’aquest servei, prèvia cita, de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h de forma personal mitjançant el correu electrònic daniel.bernat@borriol.es.

#Borriol

#BorriolÉsOcupació