CREACIÓ DE LA RUTA DELS ODS

CREACIÓ DE LA RUTA DELS ODS

Ahir dimarts 20 de desembre vam acompanyar als joves del nostre institut en l’acte de finalització del projecte UJI EnCultura 2022. La idea del projecte ha sigut donar participació i implicar els i les joves del nostre municipi, en concret del seu Institut de Secundària, en les accions de sensibilització, coneixement i mapatge dels objectius de desenvolupament sostenible amb l’objectiu de crear una ruta dels ODS a Borriol.

Aquesta iniciativa posa de manifest la importància i la necessitat d’empoderar a la joventut com a líders del canvi a través d’accions des de l’educació formal i l’educació no formal, l’oci educatiu, etc. sempre amb una voluntat transformadora.

Així com implicar els nostres joves com a vertaders agents de canvi, que transformen del local al global – Glocalització: entenent la nostra acció com a global.

En concret, aquest acte s’ha materialitzat donant lliurament de la placa identificativa de l’ODS 4_ EDUCACIÓ DE QUALITAT a Teresa Agut, directora de la SES Borriol i l’ODS 17_ ALIANCES ENTRE ORGANITZACIONS PER A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS a Hèctor Ramos, alcalde de l’Ajuntament de Borriol, dos dels llocs que formen part de la ruta i en els quals es podrà trobar aquestes plaques identificatives.

#Borriol

#BorriolÉsODS

#BorriolÉsEducació

#BorriolÉsJoventut