EL CLUB DE PILOTA VALENCIANA ORGANITZA UN CAMPIONAT D’ESTIU

EL CLUB DE PILOTA VALENCIANA ORGANITZA UN CAMPIONAT D'ESTIU

El Club de Pilota Valenciana de Borriol torna a reprendre l’activitat al remodelat Trinquet del nostre poble i ens conviden a participar en el pròxim Campionat d’Estiu.

Serà, en la modalitat de frontó a parelles, dins del trinquet (com antigament). També cap la possibilitat de fer categoria de veterans, nascuts fins l’any 80. El campionat es jugarà del 12 de juliol al 13 d’agost. Les partides seran entre dimarts, dijous i dissabte, quedant la resta de dies per poder jugar ajornades. L’últim dia es jugarà la gran final i després es farà una festeta amb un berenar sopar on es donaran els trofeus. La inscripció per jugador/a serà de 10 €, en la qual es donarà dues samarretes, una de color roig i l’altra blava, i així anar combinant-les durant el campionat.

La inscripció es farà mitjançant e-mail al clubpilotadeborriol@gmail.com, whatsapp al 657 952 734 (Pablo) / 615 342 488 (Leví), al mateix trinquet el 27 i 30 de juny a partir de les 18:00 h a les 21:00 h. També es pot comunicar a algun dels membres de la junta. Cada inscrit/a, haurà de posar el nom i cognoms, DNI, any de naixement i lloc on vol jugar; punter o rest. Les parelles que es vulguen apuntar juntes, també hauran de fer el mateix i en la inscripció posar les dades de la parella.

Des de l’Ajuntament volem felicitar al Club de Pilota per la iniciativa i animem a tots i a totes a participar en el Torneig d’Estiu.

Va de Bo!!

Leave a reply