AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER A COL·LABORAR EN L’AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA DEL PRIMER TRIMESTRE DEL 2022

AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER A COL·LABORAR EN L'AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA DEL PRIMER TRIMESTRE DEL 2022

Vos informem que ampliem fins al 30 de novembre el termini per a fer-nos arribar les vostres propostes i activitats per a ser publicades a l’Agenda Cultural i Esportiva del primer trimestre de 2022.

Clica ací per a tindre accés al formulari en línia per a incloure les vostres propostes.

Tant des de Dinamització Cultural i Educativa com des de la Regidoria de Cultura seguim a la vostra disposició per a atendre-vos, resoldre els vostres dubtes, coordinar les vostres propostes i col·laborar en tot allò que ens siga possible. Volem que l’Agenda Cultural i Esportiva torne a ser un espai on totes i tots sumem, un espai obert a la participació ciutadana, a les vostres idees.

Animeu-vos a enviar les vostres activitats!

Lluïsa Ros | Dinamització cultural i educativa

lluisa.ros@borriol.es | Tel. 600 91 32 74

Elizabeth Roman | Regidoria de Cultura

lisromanb@outlook.es | Tel. 658 94 19 50

Vos recordem que podeu subscriure-vos, consultar o baixar el calendari en línia des del vostre mòbil, tauleta electrònica o ordinador amb els esdeveniments programats d’ara endavant. I també fent clic en Agenda Cultural i Esportiva trobareu sempre un calendari en línia on podeu consultar totes les activitats que programem i l’Agenda en PDF de les futures i passades edicions.

Leave a reply