II MOSTRA DE LES OLIVES TRENCADES I DE LA GARROFA

II MOSTRA DE LES OLIVES TRENCADES I DE LA GARROFA

Vos presentem el cartell i el programa de la II Mostra de les Olives Trencades i la Garrofa, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d’octubre. Durant tot el cap de setmana podreu degustar olives trencades als bars del poble, així com dolços als forns i pastisseries. A més, alguns comerços han preparat receptes amb aquestos productes tan nostres i autòctons: les olives i la garrofa.

Recordeu que podeu participar en els concursos que hem organitzat amb motiu de la II Mostra: el I Concurs Internacional d’Olives Trencades i el I concurs de Gastronomia Creativa amb Garrofa de Borriol.

Ja sabeu que si teniu cap dubte podeu contactar amb la Tourist Info

607 489 631 / borriol@touristinfo.net

A continuació vos deixem les bases. Animeu-vos a participar.

Artxius:

Leave a reply