BEQUES PER AL CITD PENYETA ROJA

BEQUES PER AL CITD PENYETA ROJA

La Diputació Provincial de Castelló compta amb un Centre educatiu de reconegut prestigi i amb una llarga trajectòria de diverses dècades. Es tracta del Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (CITD) Penyeta Roja. En aquest centre, l’alumnat adquirix una formació integral que combina la docència amb la formació esportiva, sent el principal signe d’identitat que el distingeix de la resta de centres educatius.

Gràcies a aquest centre, molts joves esportistes de la nostra província han pogut aconseguir les seues metes en les seues respectives disciplines que, d’una altra forma, haguera sigut molt difícil aconseguir, sobretot per a les persones de poblacions de la província diferents de la capital, en els municipis que no compten amb les infraestructures esportives necessàries per a entrenaments d’alt nivell.

En cada curs acadèmic, la Diputació obri una convocatòria de beques destinades a l’alumnat des de 5é de primària fins a 4t d’ESO mitjançant les quals puguen beneficiar-se de les instal·lacions i d’una programació docent de primera qualitat.

Ja està oberta la convocatòria per al curs acadèmic 2021/2022. Per a l’accés en el centre les persones interessades hauran de passar un procés de selecció. Tot l’alumnat compta amb transport escolar i menjador, ampliant-se amb allotjament i manutenció per a l’alumnat de les poblacions més allunyades de la ciutat de Castelló.

És una excel·lent oportunitat per a aquelles persones que senten la passió per l’esport i que tinguen les qualitats adquades, un camí i els mitjans al seu abast per a aconseguir els seus somnis.

Baixa’t les instruccions.

Artxiu:

Leave a reply