EL NOSTRE POBLE COMPTARÀ AMB UN CENTRE DE DIA

EL NOSTRE POBLE COMPTARÀ AMB UN CENTRE DE DIA

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives subvencionarà el nou Centre de Dia del municipi dintre del Pla Convivint

El nostre poble ha estat un dels municipis escollits per a la construcció dels nous centres de dia impulsats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Ahir al matí la vicepresidenta, Mònica Oltra, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, han presentat el Pla Convivint amb 561 milions per a dignificar la xarxa pública de serveis socials.

Vam tancar l’any passat 2020 amb la notícia que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives concedia al municipi una subvenció de 28.000 € per a la redacció del projecte del Espai de Envelliment Actiu i Saludable (ESEAS) de Borriol. En aquell moment, des de l’equip de Govern es va indicar que aquest seria el primer pas per a obtenir el futur Centre de Dia.

L’alcalde de Borriol, Hèctor Ramos, celebra: “Per fi es dona resposta a una necessitat urgent d’un recurs essencial per al benestar dels nostres majors”. La regidora de Benestar Social, Paloma Vicent, afegeix: “Serà clau per a la millora de la seua qualitat de vida amb una millor atenció, garantint la inclusió social”.

Leave a reply