NOVES MESURES A PARTIR DE DILLUNS 1 DE MARÇ

NOVES MESURES A PARTIR DE DILLUNS 1 DE MARÇ

La Generalitat ha presentat novetats en les mesures de contenció de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana:

Reobertura de l’hostaleria. Podran donar servei fins a les 18:00 h en terrasses i no es podrà fumar. Màxim permés de quatre persones i el consum haurà de ser sempre en la taula. Quan no s’estarà consumint serà obligatori l’ús de la mascareta.

S’amplia l’horari d’obertura dels comerços fins a les 20:00 h. Els establiments d’activitat essencial continuaran amb el seu horari habitual.

S’establix en quatre el nombre màxim de persones en encontres en espais públics. En espais privats o cases tant en l’interior com en l’exterior es permetra únicament les reunions socials i familiars de persones que pertanyen al mateix grup de convivència.

Es podrà practicar esport en instal·lacions obertes en modalitats individuals (fins a un màxim de 4 persones amb distància de seguretat) i les que es practiquen per parelles sense contacte físic.

Es reobriran els parcs infantils (preguem als pares, mares i tutors que tinguen especial cura i atenció a les mesures d’higiene quan utilitzen els gronxadors, tot i que des de l’Ajuntament es procedirà a la neteja durant almenys dos vegades al dia).

Estaran en vigor per un període de 14 dies des de l’1 de març.

Tot i la millora de les dades, no cal abaixar la guàrdia.

Baixa’t les ordres publicades al DOCV.

Artxius:

Leave a reply