S’ALÇA EL CONFINAMENT PERIMETRAL

S'ALÇA EL CONFINAMENT PERIMETRAL

A partir del dijous 21 de gener s’aplicaran a Borriol les mesures adoptades per a tota la Comunitat Valenciana, que estaran en vigor durant 14 dies. La resta de mesures (reunions de màxim 6 persones, confinament perimetral de tota la comunitat, etc.) segueixen en vigor.

A dia d’avui 19/01/2021 la xifra de casos actius és de 54, dels que s’està portant seguiment pel centre de salut de Borriol.
Recordem que les dades publicades al web coronavirus.san.gva.es es publiquen amb retard i reflexen els casos positius en els darrers 14 dies.

És una bona notícia però no podem baixar la guàrdia, cal seguir posant en pràctica les recomanacions, les mesures de prevenció de contagi i limitar al màxim els contactes familiars i socials. A més, des de l’ajuntament, seguim recomanant l’autoconfinament domiciliari en la mesura del possible, per evitar el risc de contagi comunitari i mantindre a la baixa les xifres de casos actius.

Les noves mesures durant almenys 14 dies són les següents:

🔴 “Tancament de tota l’hostaleria. Només es permetrà el servei de menjar per a emportar, siga distribuït al local o per repartidors”

🚫🛍️ “Tancament del comerç a partir de les 18 h de la vesprada a excepció els establiments d’alimentació, farmàcies i els essencials”

⚽ “Tancament de totes les instal·lacions esportives, excepte per als esportistes professionals”

🗓️ “Estes noves mesures s’implantaran este mateix dijous, 21 de gener, i estaran en vigor durant 14 dies”

🌜🌃 “La Generalitat sol·licitarà al Govern d’Espanya que permeta avançar el toc de queda a les 8 de la vesprada. De moment, continua a les 10 de la nit”

👥📍 “La resta de restriccions en vigor (com el perimetratge autonòmic o el màxim de 6 persones en les reunions) continuen vigents”

🚧 “Demà a la nit decauen els perimetratges municipals de les 29 poblacions de la Comunitat Valencianes que han tingut un tancament municipal els darrers dies. Estos perimetratges no es prorrogaran”

Consulta el DOGV.

Artxius:

Leave a reply