SOL·LICITUDS A LA CONSELLERIA DE POLÍTICA TERRITORIAL, OBRES PÚBLIQUES I MOBILITAT

SOL·LICITUDS A LA CONSELLERIA DE POLÍTICA TERRITORIAL, OBRES PÚBLIQUES I MOBILITAT

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Borriol ha sol·licitat diverses actuacions a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. En primer lloc, la instal·lació urgent de pantalles acústiques per reduir l’afecció auditiva que està ocasionant des de fa anys el pas d’una autovia als peus d’un nucli urbà, a l’ermita de Sant Vicent i a la urbanització Vall d’Umbrí. En segon lloc, la construcció de l’accés sud al municipi, així com la realització d’una instal·lació lumínica adequada.

El consistori també demanda poder fer ús dels dos solars propers a l’autovia CV-10 i prop de l’accés nord al poble, per poder aparcar camions fora del nucli urbà o com a aparcament dissuasori d’aparcament de vehicles  i per poder crear un jardí d’esbarjo per a la gent gran que camina diàriament al camí de l’ermita de sant Vicent. A més a més, es prega l’adequació de la via de servei que connecta el nucli de Vall d’Umbrí amb el del Molló.

Per últim, se sol·licita la visita de l’Honorable Sr. Arcadi España García, Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, juntament amb els seus tècnics, per tal d’explicar-los la situació en què es troba el nostre municipi.

Leave a reply