REUNIONS PEL TANCAMENT PERIMETRAL

REUNIONS PEL TANCAMENT PERIMETRAL

Tant ahir a nivell autonòmic com avui a nivell provincial hem mantingut reunions amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta d’Emergències, la delegada i subdelegada del govern espanyol, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública i els cossos i forces de seguretat per tractar el tancament perimetral.

Se’ns ha recomanat que no hem d’eixir de casa si no és imprescindible i necessari, i per descomptat evitar les reunions socials i familiars. Vos recordem que tenim una incidència acumulada de més de 1.000 casos per cada 100.000 habitants.

Per resoldre algun dels dubtes que més ens esteu preguntant dir-vos que les persones empadronades ací podem circular pel terme i que quan parlem de Borriol s’entén tot el poble en la seua extensió; nucli urbà, urbanitzacions, nuclis poblacionals, disseminats, etc.

És responsabilitat de tot el veïnat complir amb totes les recomanacions i obligacions establertes per les autoritats sanitàries, per tal d’evitar que el virus s’estenga més pel nostre poble.

Leave a reply