S’inaugura l’espai La Balma, un museu a l’aire lliure

S’inaugura l’espai La Balma, un museu a l’aire lliure

Gràcies a l’Associació Cultural la Botalària i des de les regidories de Patrimoni i Cultura s’ha inaugurat l’espai La Balma, museu a l’aire lliure, un carrer que pretén ser a partir d’ara un lloc de trobada expositiva on els vertaders protagonistes seran les veïnes i els veïns que deixen altruistament els seus balcons i façanes per poder dur a terme exposicions fotogràfiques i pictòriques.

En aquesta primera exposició, que romandrà al llarg dels mesos de desembre i gener de 2020, es fa un recorregut històric a través de les fotografies en blanc i negre, del món de la dona borriolenca durant el segle passat. L’espai pretén ser, sobretot en aquests moments en què cal preservar les distàncies, un lloc per poder gaudir de la cultura a l’aire lliure.

Des de les regidories implicades es dissenyarà un calendari anual d’exposicions que tindran com a protagonista aquest carrer que des de fa uns mesos, està lliure de l’aparcament de vehicles, la qual cosa ha permés una millora estètica i de l’habitabilitat del mateix i que propicia retornar els espais urbans per al gaudi i ús de la ciutadania.