BORRIOL PROGRAMA DUES NITS DE ‘CINEMA A LA FRESCA’

BORRIOL PROGRAMA DUES NITS DE ‘CINEMA A LA FRESCA’

L’Ajuntament de Borriol ha programat dues sessions de cinema a l’aire lliure per als pròxims dijous 6 i 13 d’agost. Les pel·lícules es projectaran al pati de l’escola del poble, el CEIP L’Hereu, a partir de les 22.15h.

Les dues obres que es projectaran són: el dijous 6, ‘Amanecer de un sueño’, una pel·lícula de Freddy Mas Franqueza rodada a Morella. Es tracta de la història de Marcel, un nen criat al costat del seu avi Pascual que quan compleix vint anys i planeja emancipar-se, s’adona que ara és ell qui ha de cuidar del seu avi, que presenta símptomes de la malaltia d’Alzheimer.

D’altra banda, el 13 d’agost els veïns i veïnes de Borriol podran veure ‘El olivo’, rodada a Sant Mateu, dirigida per Icíar Bollaín i protagonitzada per Anna Castillo i Javier Gutiérrez. La història d’Alma, una jove que adora al seu avi, un home que porta anys sense parlar. Quan l’ancià es nega també a menjar, la noia decideix recuperar l’arbre mil·lenari que la família va vendre contra la seua voluntat.

Es prega a tot el veïnat acudir amb mascareta i respectar les mesures de seguretat establertes a l’espai. L’entrada serà lliure, respectant les mesures de seguretat, fins a completar l’aforament.

Leave a reply