BORRIOL REOBRI ELS SEUS PARCS INFANTILS I ESPORTIUS

BORRIOL REOBRI ELS SEUS PARCS INFANTILS I ESPORTIUS

L’Ajuntament de Borriol informa que aquest dijous, 25 de juny, es procedirà a l’obertura dels parcs infantils de Sant Antoni, Poble Nou i el jardinet del carrer Colom. A més a més, restaran oberts el parc biosaludable de l’accés sud i el parc de cal·listènia de Poble Nou. Els horaris d’obertura seran: de dilluns a diumenge, de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.

El regidor de Serveis Públics, Cristian Linares, explica: “Els cinc espais públics seran desinfectats dues vegades al dia, per això es prega complir estrictament amb els horaris establerts”. A més a més, demana a les famílies mantenir les mesures de protecció personal, ús de màscara per a xiquets de 6 anys o majors, higienització freqüent de mans i mantenir la distància social almenys d’un metre i mig, evitant les aglomeracions i tenint en compte les excepcions previstes en la legislació autonòmica i estatal.

Des de l’Ajuntament de Borriol es fa una crida al sentit de la responsabilitat i es recorda que s’han de respectar ara més que mai les mesures preventives per evitar un rebrot de la pandèmia.

Leave a reply