BORRIOL ACCEDEIX A LA SUBVENCIÓ DEL PROGRAMA ‘RECONSTRUÏM POBLES’ PER ACABAR LA CASA DE LA CULTURA

BORRIOL ACCEDEIX A LA SUBVENCIÓ DEL PROGRAMA ‘RECONSTRUÏM POBLES’ PER ACABAR LA CASA DE LA CULTURA

Borriol ha estat un dels 70 municipis seleccionats per a realitzar una actuació urbana dins del programa ‘Reconstruïm pobles’ de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Aquesta actuació permetrà continuar amb les obres de la coneguda com Casa de la Cultura, reinventant l’espai en el futur ‘Espai Sociocultural Els Llavadors’ amb un projecte avantguardista.

L’alcalde del municipi, Hèctor Ramos, celebra: “Es tracta d’una obra molt necessària per al nostre municipi. Suposarà una revolució cultural en molts aspectes i ens permetrà donar solució problemes de seguretat derivats del mal estat de l’edifici”.

La Generalitat destina 15 milions d’euros a 70 municipis per a la rehabilitació d’edificis amb aquest programa, dels quals Borriol ha sol·licitat un projecte valorat en 248.070 euros. L’objectiu d’aquesta línia, prevista per a 2020-2021 és la rehabilitació o adequació d’edificis del patrimoni municipal de caràcter social, cultural o històric, així com l’adequació de carrers, places o zones d’esplai i esbarjo.

Leave a reply