L’AVINGUDA SARAGOSSA SERÀ D’UN ÚNIC SENTIT A PARTIR DE HUI A LES 22H

L’AVINGUDA SARAGOSSA SERÀ D’UN ÚNIC SENTIT A PARTIR DE HUI A LES 22H

El canvi a l’Avinguda Saragossa respon a la demanda dels negocis hostalers per crear noves terrasses

L’Ajuntament de Borriol informa que a partir d’aquesta nit a les 22h, hora en què el veïnat ha de canviar de costat els vehicles, es farà efectiva la proposta de canvi a un únic sentit a l’Avinguda Saragossa amb l’objectiu d’afavorir la creació de noves terrasses.

Recordem que aquest canvi afectarà al tram des del carrer German Garcia fins al carrer Palmar. El sentit adoptat a l’avinguda seguirà la trajectòria de pas des de l’entrada al poble des de Castelló cap a l’eixida direcció La Pobla Tornesa.

L’alcalde del consistori, Hèctor Ramos, defensa: “El nostre objectiu és afavorir al comerç local. En moments excepcionals, mesures excepcionals”. I, a més a més, afegeix “guanyarem també unes 30 places d’aparcament per als vehicles que ara podran estacionar a ambdós costats”.

La proposta del consistori dona resposta a les demandes que ha rebut la regidoria de Comerç, encapçalada per Elizabeth Roman, per crear noves terrasses per part dels negocis hostalers locals ubicats a l’avinguda.

La regidora explica que amb el canvi a un únic sentit aquests locals no hauran de canviar d’ubicació cada mes. Així, es garanteix la seguretat pel fet que amb el canvi de lloc dels vehicles canviaria la ubicació de la terrassa. Per aquest motiu, durant un mes sencer la terrassa estaria a l’altre costat de l’avinguda respecte al local, fent necessari que els treballadors i treballadores travessaren el carrer per servir els clients.

Leave a reply