L’EQUIP DE GOVERN PROPOSA UN ÚNIC SENTIT PER A LA SEUA AVINGUDA PRINCIPAL PER AFAVORIR ELS COMERÇOS LOCALS

L'EQUIP DE GOVERN PROPOSA UN ÚNIC SENTIT PER A LA SEUA AVINGUDA PRINCIPAL PER AFAVORIR ELS COMERÇOS LOCALS

El canvi a l’Avinguda Saragossa respon a la demanda dels negocis hostalers per crear noves terrasses

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Borriol està treballant per fer efectiva, com abans millor, la proposta de canvi a un únic sentit a l’Avinguda Saragossa, avinguda principal del poble amb l’objectiu d’afavorir la creació de noves terrasses.

Aquest canvi afectarà al tram des del carrer German Garcia fins al carrer Palmar. El sentit adoptat a l’avinguda seguirà la trajectòria de pas des de l’entrada al poble des de Castelló cap a l’eixida direcció La Pobla Tornesa.

La proposta del consistori dona resposta a la demanda per crear noves terrasses per part dels negocis hostalers locals ubicats a l’avinguda. “Volem facilitar el treball als negocis del poble en aquests moments tan complicats i garantir la seguretat dels treballadors i treballadores així com la dels clients”, explica Elizabeth Roman, regidora de Comerç.

Amb el canvi a un únic sentit aquests locals no hauran de canviar d’ubicació cada mes. Així, es garanteix la seguretat pel fet que amb el canvi de lloc dels vehicles canviaria la ubicació de la terrassa. Per aquest motiu, durant un mes sencer la terrassa estaria a l’altre costat de l’avinguda respecte al local, fent necessari que els treballadors travessaren el carrer per servir els clients.

L’alcalde del consistori, Hèctor Ramos, defensa que serà una bona mesura per als comerços que podran crear les terrasses sense cap problema de seguretat. “El nostre objectiu és, sobretot, afavorir al comerç local. En moments excepcionals, mesures excepcionals”, matisa. I, a més a més, afegeix “guanyarem també unes 30 places d’aparcament per als vehicles que ara podran estacionar a ambdós costats”.

Leave a reply