AJUDES ESTATALS I AUTONÒMIQUES PER A AUTÒNOMS

AJUDES ESTATALS I AUTONÒMIQUES PER A AUTÒNOMS

Tant el govern estatal com l’autonòmic han aprovat unes mesures extraordinàries per a treballadors autònoms i empreses afectats per la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia provocada pel COVID19.

 

A nivell estatal pots saber com sol·licitar les ajudes clicant ací.

 

A nivell autonòmic s’ha aprovat el decret llei mesures urgents de suport econòmic i financer als treballadors autònoms i de caràcter tributari per a fer front a l’impacte derivat de la crisi de la COVID-19. En total, la Generalitat preveu destinar 57,5 milions d’euros a aquestes subvencions amb les quals es busca atenuar els efectes de la brusca disminució d’ingressos en els sectors econòmics més vulnerables.

D’aquesta manera, la Conselleria de Economia Sostenible, oferirà subvencions directes a les persones treballadores en règim d’autònom, que desenvolupen la seua activitat professional a la Comunitat Valenciana en algun dels sectors afectats per la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus.

Les ajudes ascendiran a 1.500 euros, en el cas de negocis que hagen hagut de tancar, i de 750 euros per als que encara que no han hagut de tancar, hagen patit disminució d’ingressos en les condicions que estableix el reial decret.

T’adjuntem una guia explicativa i les publicacions tant al BOE com al DOGV de les mesures preses.

Leave a reply