HALLOWEEN ESCAPE ROOM

HALLOWEEN ESCAPE ROOM

Des de l’Agenda Cultural i Esportiva de Borriol s’organitza de nou un Escape Room per a joves d’entre 12 i 20 anys. L’activitat tindrà lloc el 31 d’octubre (ampliable a 1, 2 i 3 de novembre si s’escau) a l’Edifici de l’Era de l’Omet. La durada màxima serà d’una hora entre les 16:00 i les 00:00 per determinar segons torn de joc i podran participar grups de 6 a 10 persones.

Les inscripcions es poden fer fins al 25 d’octubre al següent formulari en línia: https://forms.gle/1cFD3jK4xWM7TfVh8. També us podeu inscriure a Serveis Socials a les vesprades.

Les persones inscrites rebran el dia 29 una confirmació del dia i hora en què jugaran per correu electrònic. Els menors d’edat hauran de portar emplenat el full de consentiment que s’adjunta signat pels pares, mares o tutors legals per a poder participar. En cas de sobrepassar el nombre de grups inscrits per al dia 31, l’organització es reserva el dret d’ampliar la disponibilitat del joc als dies 1, 2 o 3 de novembre.

REGLES DEL JOC

  1. Els jugadors es comprometen a presentar-se 10 minuts abans de l’hora acordada per a la sessió a l’Edifici de l’Era de l’Omet per a poder informar i preparar correctament a cada equip. La puntualitat és essencial per mantenir el flux de reserves i que cada sessió marxe a la perfecció.
  2. Per tal de cancel·lar la inscripció caldrà notificar-ho abans del 26 d’octubre a cultura-festes@borriol.es.
  3. En cada sessió hi participen un mínim de 4 o màxim de 6 jugadors. L’organització pot reestructurar els grups fins a completar aforament.
  4. Cal tindre de 12 a 20 anys per poder jugar.
  5. Dins la sala de joc no es permeten càmeres, mòbils, tablets, o qualsevol aparell que continga una càmera fotogràfica. Pots portar els teus aparells i els guardarem fins que acabe la sessió.
  6. L’experiència d’una Escape Room tracta de viure els misteris en persona i desxifrar el que amaga la història. Un cop isques de l’habitació, procura no comentar el joc amb membres d’equips que encara no hagen jugat.
  7. El dia 31 se vos comunicarà quin és el temps màxim per a escapar de la sala. Si aconsegueixes escapar a temps, felicitats; si no, un cop passat el temps màxim, el joc haurà acabat i hauràs d’eixir de la sala amb el teu equip.
  8. La teua ment és la teua eina més poderosa. Per favor, procura conservar l’estat de les peces i elements de la sala de joc perquè els altres puguen gaudir-ne també. Utilitza el cap per a escapar, no la força. No està permés traure de la sala o deteriorar cap dels objectes que hi ha dins.
  9. Et convidem a que toques, sentes, mires i explores cada element de l’habitació. No obstant això, hi ha algunes peces que tenen una etiqueta de “No tocar”. Et demanem que respectes els senyals per la teua pròpia seguretat, així com per a preservar l’estat de l’habitació.
  10. L’organització es reserva el dret d’expulsar a qualsevol jugador davant un comportament inadequat.

Artxius:

Leave a reply