BORRIOL COMPTARÀ AMB UN PUNT VIOLETA A LES FESTES PATRONALS 2019

BORRIOL COMPTARÀ AMB UN PUNT VIOLETA A LES FESTES PATRONALS 2019

Ahir dimarts 13 d’agost es va realitzar al Saló d’Actes de l’Ajuntament la formació a càrrec d’una Agent d’Igualtat, a les voluntàries i voluntaris que formaran part del Punt Violeta que es realitzarà per primera vegada durant les Festes Patronals.

El Punt Violeta sorgix de la necessitat detectada en la societat pel problema de la violència masclista que lluny de remetre, per desgràcia continua estant d’actualitat.

La regidora d’Igualtat, Paloma Vicent, va fer una crida a la societat civil borriolenca i ara mateix el grup compta amb 28 voluntàries i voluntaris que seran els que donaran informació i atendran el Punt Violeta, punt al que pot assistir qualsevol persona que puga sentir-se assetjada o agredida.

La resposta ha sigut extraordinària per part del veïnat borriolenc. Des d’esta regidoria agraïm la col·laboració desinteressada de totes les persones que participaran en el punt violeta, així com l’ajuda que ens ha prestat Anna Claramonte i el Grup de Dones de Vila-real.

Aquest punt s’instal·larà prop de la carpa de festes donant servei durant la nit. També comptarà amb un número de telèfon, 600 934 696, disponible per contactar amb el punt violeta.

Leave a reply