JORNADA DE PINTURA AL DESERT

JORNADA DE PINTURA AL DESERT

Al Juny celebrem el dia europeu dels Parcs Naturals, baix el lema «Els nostres Parcs, els nostres tresors naturals», i per tal de fer-li un homenatge al Desert de les Palmes, hem pensat que quina millor manera que deixant un testimoni artístic, organitzant una trobada de dibuix, pintura i natura per tal de plasmar els impressionants paisatges i detalls naturals que ens ofereix aquest espai.

Aquesta será una jornada per a reunir-se amb altres col·lectius artístics i amb altra gent que simplement li agrada dibuixar, per gaudir de la tranquil·litat d’aquest paratge. El Centre del Parc compta amb unes instal·lacions molt agradables per passar un dia de contemplació i relax, és una finestra a la Mar Mediterrània envoltada de vegetació i amb la possibilitat de prendre camins que t’enlairen al punt més alt d’aquestes muntanyes, «El Bartolo». Hi ha infinitat de possibilitats, les seues Ermites, el Monestir Carmelita, els Castells,…

Si et sedueix la nostra proposta, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres, la cita tindrà lloc el diumenge 2 de Juny durant tot el matí.

Leave a reply