VOT PER CORREU

VOT PER CORREU

Amb motius de les eleccions del dia 26 de maig del 2019, recordem que es pot exercir el dret de vot per correu, amb la sol·licitud prèvia a la Delegació de l’Oficina del Cens Electoral.

L’imprés per a votar per correu ha de sol·licitar-se en qualsevol Oficina de Correus des del 2 d’abril fins al 16 de maig. És obligatori anar en persona a l’oficina de correus amb el DNI

Una vegada que s’haja realitzat la sol·licitud, se rebrà per correu certificat en el domicili indicat per l’elector, una papereta de cada una de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions i un sobre de votació, junt amb el certificat d’inscripció en el cens i un sobre amb la direcció de la Mesa on li correspondria votar.

Una vegada que l’elector haja triat la papereta de vot, la introduirà en el sobre de votació i el tancarà. Inclourà el sobre o els sobres de votació (on prèviament haurà inclòs la papereta corresponent) i el certificat en el sobre dirigit a la Mesa i ho remetrà per correu certificat entre el 6 i el 22 de maig. Este sobre no necessita franqueig.

Leave a reply