EL CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA RECAPTA 749KG DE PINSO PER A LA PROTECTORA D’ANIMALS DE CASTELLÓ GRA.

EL CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA RECAPTA 749KG DE PINSO PER A LA PROTECTORA D'ANIMALS DE CASTELLÓ GRA.

El passat dissabte 27 d’abril es va tancar en Borriol la III Lliga Canicròs Castelló, patrocinada per la Diputació, amb un gran èxit de participació en un ambient festiu amb motiu de les festes locals del municipi.

Un total de 64 participants amb les seues mascotes, desplaçats des de tots els racons de la província de Castelló, València, Tarragona i Barcelona van completar els 4,7 km de recorregut pel paratge de la Joquera.
A més el club de caça la Muntanya i l’Ajuntament de Borriol van organitzar carreres infantils amb gos i un taller per als més menuts sobre animals en perill d’extinció.
Així mateix, a banda de la camiseta commemorativa d’esta quinta edició de la Volta Popular amb gos i l’entrega d’una bossa del corredor, els participants van poder triar un mocador entre 3 colors possibles, segons el grau de sociabilitat de la seua mascota.
En este sentit també van completar el recorregut un total de 6 gossos guiats pels voluntaris del Grup de Rescats i Adopcions de Castelló, que van lluir un mocador de color blanc en senyal d’adopció.
Ja són 3 les protectores d’animals de la província que reben una important quantitat de pinso per part del club de caça la Muntanya de Borriol: Empremtes Dels carrers, Segona Oportunitat i en este cas GRA, que gràcies a les aportacions de Pinsos Benjamí (305 kg), BonArea (300 kg), Technodiet (124kg) i al detall del participant i soci del club de caça el Mocoró de Cabanes, Paco Dotres, que va donar el seu premi de 20kg, van reunir un total de 749 kg de pinso.
Els responsables del club de caça la Muntanya de Borriol agraïxen a la Delegació de Castelló de la Federació de Caça de la C.V, a totes les empreses locals i als socis col.laboradors les seues aportacions i esforç per a fer possible esta quinta edició de la Volta Popular amb gos.

Leave a reply