V VOLTA POPULAR AMB GOS

V VOLTA POPULAR AMB GOS

Demà dissabte a les 9:30 hores es donarà l’eixida a la V Volta Popular amb gos a Borriol. Aquesta serà la cinquena i última prova de la III Lliga Canicròs Castelló que patrocina la Diputació.

Animació, música, curses infantils amb gos i taller sobre animals en perill d’extinció per als més menuts seran algunes de les activitats que han preparat el Club de Caça la Muntanya i l’Ajuntament de Borriol per a veïns i visitants.

L’organització espera uns 70 esportistes amb les seves mascotes, que podran gaudir del paratge de la Joquera i que tindran com a obsequi una camiseta commemorativa d’aquesta cinquena edició, patrocinada per les empreses locals Excamivic, Talleres Andrés i Transports Borxaques.

En cas que s’aconseguisca completar el recorregut de 4,7 km en menys de 17 minuts i 43 segons, temps establert per Cristóbal Adell en la 2a edició, la carnisseria Casa Julio obsequiarà el nou rècord amb un pernil. A més, comptarem amb la presència de la protectora d’animals GRA (Grup de Rescats i Adopcions de Castelló), que serà la beneficiària de la recaptació de pinso que el Club de Caça ha aconseguit gràcies a les aportacions de Piensos Benjamín, Arion, Technodiet i BonArea.

Si encara voleu participar-hi podeu inscriure-vos el mateix matí abans de les 9:00 h!

Leave a reply