APROPANT L’ESCOLA AL BOSC, LA IMPORTÀNCIA DEL JOC EN LA NATURA

APROPANT L’ESCOLA AL BOSC, LA IMPORTÀNCIA DEL JOC EN LA NATURA

El diumenge dia 7 d’abril a les 10:00 h, tindrà lloc una ruta en l’Ermita de les Santes on tindrem l’oportunitat de parlar en aquesta activitat on grans i xicotets podran gaudir d’una sessió d’escola bosc guiada per una professional en aquest camp, formada a Irlanda i amb àmplia experiència en aquest tipus d’escoles. Carolina Izquierdo, cofundadora de Kerkus Forest School a Dublín, compartirà experiències i facilitarà el joc i aprenentatge en aquesta sessió.

L’educació infantil a l’aire lliure va sorgir a Dinamarca i es va estendre posteriorment a altres països del nord d’Europa.

Es tracta que la naturalesa torne a ser el lloc natural d’aprenentatge, de manera que el que proposa aquesta metodologia és que el currículum escolar es desenvolupe en el bosc, camp o platja. Diàriament, els xiquets i xiquetes aprenen a l’aire lliure i realitzen excursions en les quals corren, grimpen, inventen jocs i es relacionen. S’ha definit com a “un procés inspirador que oferix als xiquets, joves i adults oportunitats regulars per a aconseguir i desenvolupar confiança a través de l’aprenentatge pràctic en un ambient de boscos”.

L’Activitat està dirigida tant a famílies com a professionals de l’ensenyament.

 

Dades de l’activitat
Data: 07/04/2019
Hora: 10:00
Lloc: Area Recreativa Ermita de Les Santes

Més informació al 964 333 687 o al correu electrònic paratge_desert@gva.es

Leave a reply