AJUDES PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ

AJUDES PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ

LABORA ha publicat una línia d’ajudes per al foment de l’ocupació per a autònoms: EAUTOE 2019 I EAUTOM2019.

EAUTOE 2019 – Ajudes a persones desocupades que accedisquen al seu ús a través de la creació d’activitat empresarial com a treballador autònom en projectes innovadors per a l’exercici 2019.

Objecte del tràmit

La concessió de subvencions per a fomentar l’emprenedoria a través del programa de foment del treball autònom, pel qual s’atorga una subvenció en concepte de renda de subsistència a les persones desocupades que accedisquen a l’ocupació a través de la creació d’activitat empresarial independent, mitjançant el seu establiment com a personal treballador autònom o per compte propi en projectes innovadors. A l’efecte d’aquesta convocatòria, es consideraran innovadors/ores:

– Projectes empresarials que oferisquen alguna novetat o millora sobre productes o serveis existents.

– Activitats empresarials o professionals en les quals es detecte una falta d’oferta en el territori on la persona treballadora autònoma prestarà serveis.

– Idees de negoci, en sectors madurs, que donen resposta a necessitats no cobertes.

Podran sol·licitar esta ajuda les persones desocupades que es constituïsquen en personal treballador autònom o per compte propi.

Més informació clicant ací.

EAUTOM 2019 – Programa d’ajuda destinada al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s’atorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d’adopció per a l’exercici 2019.

Objecte del tràmit

La concessió de subvencions per a fomentar l’emprenedoria a través del programa de suport al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s’atorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d’adopció, per tal que puguen transferir-los el coneixement necessari que possibilite el manteniment de l’activitat durant la baixa maternal.

Podran sol·licitar estes ajudes les dones treballadores autònomes que, en el moment de la contractació subvencionable, es troben embarassades o en procés d’adopció.

Més informació clicant ací.

Leave a reply