JA HAN COMENÇAT LES OBRES DEL COL·LECTOR

JA HAN COMENÇAT LES OBRES DEL COL·LECTOR

Les obres del Col·lector d’Aigües Residuals, adjudicades per 2 milions d’euros, han començat a executar-se esta setmana i estaran acabades en un termini de nou mesos.

Esta infraestructura, d’11 km de longitud, permetrà depurar les aigües del nostre poble en la depuradora de Castelló. Ara mateix hi ha dos estacions de bombeig, una en la parcel·la en la que està ubicada l’actual EDAR amb el propòsit d’arreplegar les aigües residuals procedents de la zona baixa del municipi i que no poden conduir-se per gravetat fins al nou col·lector general, i la segona està ubicada en l’antiga EDAR, que bombejarà tot el cabal procedent del poble, urbanitzacions disperses i zones industrials.

Les obres estaran finançades en un 80% per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i el 20% restant per la Diputació de Castelló.

Es pot seguir l’estat de les obres clicant ací.

Leave a reply