RECOMANACIONS PER A HALLOWEEN

RECOMANACIONS PER A HALLOWEEN

Si ixes a celebrar la festa fora de casa és vital reduir la velocitat al volant en el nucli urbà i àrees residencials.

Esta nit és important tindre més atenció amb els xiquets, ja que estos ixen corrents i cridant pels carrers vestits amb colors foscos o amb disfresses que cobrixen els seus ulls, cosa que els fa menys visibles en la foscor. Presta atenció més que mai a tots els senyals i condicions del trànsit, sobretot en els passos de vianants, ja que és possible que els xiquets no tinguen en compte els perills mentres juguen.

Els adults hem de romandre alerta!!

Tin en compte esta sèrie de consells perquè el teu fill celebre la nit de Halloween de la manera més segura possible:

– Assegura’t que la disfressa del teu xiquet no siga inflamable, que siga de la seua talla, no li arrossegue pel sòl per a evitar caigudes, i que siga de colors cridaners.

– Si usara una màscara, ha de tindre orificis grans en els ulls i boca perquè no impedisca ni la visibilitat ni la respiració.

– Els accessoris de la disfressa com a espases, ganivets o altres objectes punxants han de ser d’un material suau.

– Un adult ha d’acompanyar els xiquets més xicotets en tot moment. Els xiquets més majors poden anar en grup per àrees familiars i amb hora de tornada establida.

– Recorda explicar als xiquets que no han d’entrar en cases o pujar a cotxes de persones estranyes.

– Aprofita l’oportunitat per a practicar les mesures de seguretat de vianants junt amb el teu xiquet. Entre elles, mantindre’s en la vorera, utilitzar el pas de vianants, mirar a un costat i a l’altre abans de creuar i evitar córrer.

– Recorda revisar els dolços arreplegats pels teus xiquets abans que estos els ingerisquen i elimina tot dolç desembolicat o sospitós.

Tin en compte estos consells i des de l’Ajuntament vos desitgem que vos ho passeu genial.

Leave a reply