TALL D’UN TRAM DE LA CV-10 AL SEU PAS PER BORRIOL PER OBRES

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori informa que, a causa de les obres de reparació de la passarel·la metàl·lica per als vianants de la Vall d’Umbrí de Borriol, del dilluns 24 al divendres 28 de setembre es tallarà al trànsit un tram de la CV-10, autovia de la Plana, i el trànsit en sentit Barcelona passarà a la calçada de sentit València.

Per a això, s’utilitzaran els passos de mitjana situats en els punts quilomètrics 19+300 (davant de Marie Claire) i el del punt quilomètric 21+700 (al costat de l’enllaç de Borriol sud). La longitud en la qual el trànsit discorrerà per la mateixa calçada és d’uns 2.400 metres.

Els accessos a Borriol, tant d’entrada com d’eixida, estaran lliures i la rotonda elevada d’accés al polígon industrial on és Marie Claire estarà accessible. L’únic branc que es veurà afectat és el d’accés a l’autovia des de la rotonda elevada en sentit Barcelona: els vehicles hauran de dirigir-se un tram de 2 km fins a l’enllaç de Castelló centre (carretera de l’Alcora) i fer-hi el canvi de sentit. Tot aquest desviament estarà correctament senyalitzat.

Els treballs poden provocar en alguns moments del dia retencions i retards en els desplaçaments de les persones a les seues destinacions. Des de Conselleria es demanen disculpes pels problemes que es puguen ocasionar i es prega la màxima col·laboració als usuaris i usuàries d’aquesta carretera.

Leave a reply