VISITA GUIADA AL REFUGI ANTIAERI DE CASTELLÓ

VISITA GUIADA AL REFUGI ANTIAERI DE CASTELLÓ

El Grup de recerca en Patrimoni Immaterial de Borriol organitza el pròxim diumenge, 7 d’octubre, a les 10:00 h. una visita guiada pel grup de Recerca de la Memòria Històrica de Castelló al refugi antiaeri construït durant la Guerra Civil a la plaça Tetuan de Castelló.

 

Les persones interessades han d’inscriure’s abans del 25 de setembre al següent enllaç: https://goo.gl/yDcQRB. S’accedirà al refugi a partir de les 10 hores en grups de 8 persones amb un espai d’espera entre grups; s’informarà amb antelació suficient de l’hora concreta de visita de cada grup, a través d’un missatge de whatsapp al mòbil donat en la inscripció. Cal acudir directament a l’entrada del refugi antiaeri, localitzat a la plaça Tetuan de Castelló.

 

La duració de la visita al refugi per a cada grup serà d’uns 45 minuts. Els grups i horaris de visita s’organitzen per ordre d’inscripció, fins a completar el nombre màxim de visitants admesos. És possible que la visita es complemente amb l’assistència voluntària a l’exposició “Castelló Republicà”, al Museu Etnològic de Castelló.

 

Cal remarcar que l’accés al refugi és una escala de 70 esglaons, no hi ha rampa ni ascensor. A l’interior del refugi hi ha diferents trams d’escales que disposen de passamans. La temperatura a l’interior és de 20ºC i la humitat és elevada. No hi ha serveis.

 

La visita està organitzada pel Grup de Recerca en Patrimoni Immaterial de Borriol. Col·laboren el Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i l’Ajuntament de Borriol.

Leave a reply