CARRERS TALLATS PER LA V MARATÓ XC BORRIOL I LA XXIX MARXA BTT

CARRERS TALLATS PER LA V MARATÓ XC BORRIOL I LA XXIX MARXA BTT

Demà, 8 de setembre, estarà prohibit estacionar a la Plaça de la Font i la Plaça L’Hereu, a partir de les 15.00 hores. A més a més, la plaça la de la Font quedarà parcialment tancada a partir de les 17.00, amb motiu de la ‘Fira del corredor’.

El diumenge queda prohibit estacionar a partir de les 05.00 hores a la Plaça de La Font. Des de les 06.00 hores al Carrer Colon i a l’Avinguda Saragossa (des de la cantonada amb el carrer Colon fins a la del carrer Palmar). A partir de les 08.00 hores, al carrer Sant Vicent (des de la cantonada amb el carrer Peiró fins a la del carrer Ximen Pérez). Per últim, des de les 10.00 hores, al carrer Terra Roja, en concret, no es pot estacionar al costat més pròxim a la muntanya.

A més a més, els carrers Colon i Plaça de la Font estaran tancats durant tot el muntatge i realització de l’esdeveniment. La resta de vies es tancaran alternativament pel pas dels ciclistes a partir de l’hora d’inici de la prova (08.30 hores): Palmar, Calvari, Atzavara, Les Parres, Major, La Rapa, Miramar, Peiró, Primera Serrada, a més de les anteriorment esmentades.

Per a qualsevol informació crida al telèfon de la Policia Local: 630 507 316.

Gràcies per la vostra col·laboració!!

Leave a reply