La Junta Local de Seguretat a Borriol se centra en les festes patronals

La Junta Local de Seguretat a Borriol se centra en les festes patronals

S’ha programat un dispositiu amb la presència de professionals de diferents cossos de seguretat per vertllar de la seguretat en les festes

Aquest matí ha tingut lloc una Junta Local de Seguretat a l’Ajuntament de Borriol, amb l’objectiu d’analitzar les qüestions referents a la seguretat per a les properes Festes Patronals de la localitat que tindran lloc del 17 al 26 d’agost.

 

La junta ha estat presidida per la Subdelegada del Govern, Soledad Ten Bachero i l’alcalde de Borriol, J. Silverio Tena Sánchez. També han format part de la mateixa la Regidora de Cultura, Teresa Andreu, el Regidor de la Policia de Borriol, Francisco Pastor Escrig i els responsables de les Forces i Cossos de Seguretat del municipi, Guàrdia Civil, Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana i Policia Local.

 

El punt principal de l’ordre del dia han sigut les festes patronals i, en concret, els actes en què hi puga haver una major afluència de públic com, per exemple, les discomòbils, les orquestres o els actes taurins. Per tal de vetllar per la seguretat de totes les veïnes i els veïns de la localitat s’ha programat un dispositiu amb la presència de professionals de diferents cossos de seguretat: Guàrdia Civil, Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana i Policia Local. A més a més, es contarà amb la presència de membres de Protecció Civil i Vigilants de Seguretat Privada.

 

L’alcalde de Borriol, Tena, ha manifestat la seua confiança en els bons resultats de l’operatiu. “Ens reunim per garantir la seguretat de les nostres festes, i que, tant els veïns i veïnes, com els visitants, gaudisquen amb tranquil·litat de tots els actes programats per a les nostres festes patronals”, ha remarcat. A més a més, la Subdelegada del Govern, Ten, també ha volgut assenyalar la necessitat de “garantir la seguretat de totes i de tots” i ha celebrat la implementació del dispositiu programat.

 

Durant la reunió també s’han destacat les bones dades quant a la seguretat del municipi. De fet, s’ha posat en relleu un descens de les infraccions penals en un 11,11% durant els primers mesos de l’any.

Leave a reply