PROJECTE DE SENYALITZACIÓ DE CAMINS I SENDES

PROJECTE DE SENYALITZACIÓ DE CAMINS I SENDES

Es complixen dos anys d’unes primeres reunions amb el Club de Caça “La Muntanya”, en les que es va plantejar un projecte ambiciós i a la vegada engrescador: recuperar la malmesa toponímia dels principals camins i sendes del nostre terme municipal. Un any després d’estes primeres reunions i amb no poc d’esforç, s’ha generat un llistat geolocalitzat amb unes 90 indicacions, de les que en una primera fase, durant l’estiu de 2017, s’instal·laren un total de 23 senyals (6 senyals mixtos fusta-metall d’indicació de sendes i 17 senyals de metall d’indicació de camins).

Seguint amb el projecte iniciat en 2017, a principis de 2018 es planteja una segona fase amb un total de 32 senyals (4 senyals mixtos fusta-metall d’indicació de sendes i 28 senyals de metall d’indicació de camins). Les obres de la segona fase, iniciades a principis de juliol, es preveu que finalitzen abans de l’agost, assolint la quantitat de 55 senyals instal·lats en tot el terme municipal de Borriol.

Com a detall, cal indicar que els senyals porten serigrafiades les coordenades geogràfiques de la seua ubicació, amb graus decimals en el sistema Geogràfic Mundial 1984 (WGS84), la qual cosa facilita la seua ubicació en cas d’emergència o manteniment.

Des de l’Ajuntament felicitem a este club local per la seua gran tasca.

Leave a reply