EL CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA CONTINUA RECUPERANT EL PATRIMONI

EL CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA CONTINUA RECUPERANT EL PATRIMONI

El Club de Caça la Muntanya continua amb el seu projecte de recuperació del patrimoni cultural i paisatgístic del terme de Borriol.
Així, el pròxim diumenge 17 de juny, responsables i socis col·laboradors del club local es dirigiran, de bon matí, a la partida Crussanto, a la qual es pot accedir pel camí de la Serra o per la senda de la Penya, per tal de recuperar un pou d’aigua que ha ocultat la vegetació al llarg dels anys.
Segons ens conta Manuel Bellés, conegut per Manolo la Penya, es tracta d’un pou centenari del que tots els veïns de la partida tenien dret a aigua. Miguel de Gamell, els Birlos, Faina, Polinàrio, el Pare Sant, Casildo, Marsana, el Xarrín, Eusebio i Tàfol abeuraven el ramat, el burret o el matxo quan es desplaçaven a treballar els seus cultius.
Cal recordar que el club de caça ja va recuperar l’any passat el tram d’1,7 quilòmetres de senda que porten al Pouet de Mànquel, després de més de 30 anys sense poder transitar a causa de la vegetació.
Dos actuacions que s’han programat dintre de l’Agenda Cultural i Esportiva del nostre municipi i que han compten amb el suport de l’Ajuntament.

Leave a reply