AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA PER AL SEGON TRIMESTRE DEL 2018

AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA PER AL SEGON TRIMESTRE DEL 2018

Ja et pots baixar l’Agenda Cultural/Esportiva corresponent al segon trimestre del 2018.
Des del a regidoria de Cultura volem donar les gràcies a totes les associacions i col·lectius locals col·laboradors:
Associació Cultural Amics del Patrimoni de Borriol, Associació Cultural La Botalària, Associació Cultural Círculo Taurino de Borriol, Associació de dolçainers i tabaleters de Borriol, Associació de Jubilats i Pensionistes sant Bartomeu, Associació Intercultural Món Obert, CEIP l’Hereu, Club de Caça la Muntanya, Club de Lectura de Borriol, Club Muntanyer La Pedrera, Colla Naturalista l’Espígol, Escola d’adults de Borriol (CFPA), Foto B. Col·lectiu Fotogràfic de Borriol, Unió Musical Lira Borriolenca (UMLB) i també a Ambulancias Sersan Mediterráneo, Mares nascuts del 2017 i a la Universitat Jaume I.

Leave a reply