AGENDA CULTURAL Y DEPORTIVA PARA EL SEGUNDO TRIMESTRE DEL 2018

AGENDA CULTURAL Y DEPORTIVA PARA EL SEGUNDO TRIMESTRE DEL 2018

Ya te puedes descargar la Agenda Cultural/Esportiva correspondiente al segundo trimestre del 2018.
Desde la concejalía de Cultura queremos dar las gracias a todas las asociaciones y colectivos locales colaboradores
Associació Cultural Amics del Patrimoni de Borriol, Associació Cultural La Botalària, Associació Cultural Círculo Taurino de Borriol, Associació de dolçainers i tabaleters de Borriol, Associació de Jubilats i Pensionistes sant Bartomeu, Associació Intercultural Món Obert, CEIP l’Hereu, Club de Caça la Muntanya, Club de Lectura de Borriol, Club Muntanyer La Pedrera, Colla Naturalista l’Espígol, Escola d’adults de Borriol (CFPA), Foto B. Col·lectiu Fotogràfic de Borriol, Unió Musical Lira Borriolenca (UMLB) y también a Ambulancias Sersan Mediterráneo, Mares nascuts del 2017 y a la Universitat Jaume I.

Leave a reply