IV VOLTA POPULAR AMB GOS

IV VOLTA POPULAR AMB GOS

Ja està obert el termini per a realitzar la inscipció a la IV Volta Popular amb Gos que tindrà lloc el proper dissabte 7 d’abril de 2018 a les 10 hores amb eixida i arribada a la Plaça dels Arbrets i que organitza el Club de Caça La Muntanya gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Borriol.
Els participants poden inscriure’s fins al 3 d’abril, directament a les tendes Urban Running, in Bike i Decathlon – Castelló, així com pel web www.urbanrunning.castellon.com. El preu és de 10 € amb dret a borsa del corredor/a, camiseta commemorativa, esmorzar, assistència sanitària, assistència veterinària, assegurança de responsabilitat civil de la mascota, així com de danys propis i un detall per a la mascota.
Hi haurà trofeus i premis per a les 4 categories, tant femenina com masculina: absoluta, júnior (fins als 17 anys), sènior (dels 18 als 39 anys) i veterà (a partir dels 40).
També es premiarà amb un pernil, a càrrec de Carnisseria Casa Julio, al corredor/a que aconseguisca, amb el seu gos/a, superar el temps rècord de la prova establert en 17 minuts i 43 segons per l’esportista Cristóbal Adell en la segona edició de la Volta Popular amb gos.
Cal recordar que esta serà la cinquena i última prova de la II Lliga Canicròs Castelló, que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló i per tant s’entregaran també els trofeus i premis per als 3 primers classificats, en categoria masculina i femenina, de les 4 categories.

Leave a reply