GRANS MARXES ORGANITZADES PER LA PEDRERA.

GRANS MARXES ORGANITZADES PER LA PEDRERA.

El dia 25 de febrer de 2018, en una jornada amb una magnífica temperatura per gaudir de l’esport, s’ha celebrat la XX Marxa a Peu per Borriol, primera prova de la X Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, i la VII Marxa no competitiva. Organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, ha celebrat la vintena edició.
Prop de 1.000 corredors han pres l’eixida entre les 2 proves mantenint el nombre de participants de l’anterior edició.
Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1.200 metres de desnivell positiu han transitat els gairebé 800 participants que han disputat la prova competitiva. Albert Ferrer del Maestrazgo Portell Turisme ha completat el circuit amb un temps d’1 hora i 51 minuts arribant en primera posició. A només 5 segons d’Albert ha entrat el seu company d’equip Alex Marín. Ha completat el pòdium Jonathan Rogla del Mur i Castell Tuga, que ha creuat la linia d’arribada a 5 minuts dels 2 primers classificats. Sonia Mundina, corredora del Club de Muntanya GR33, primera classificada entre les dones, ha emprat un temps de 2 hores i 20 minuts. El pòdium en fèmines el completen les corredores Diana Martorell i Ioana Petenchi del Mur i Castell – Tuga.

Pel que fa a la categoria local José Valls ha sigut el guanyador seguit per Javi Ferrer i Esteban Soto. En categoria el més al del pòdium ha sigut per María de la Torre, segona classificada Ana Luis i el tercer lloc per a Estela Falomir.
Paral·lelament s’ha celebrat la prova de 15 quilòmetres que enguany albergava les categories de cadets i juvenils de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord i la prova no competitiva, que ha comptat amb prop de 200 participants, passant a ser una de les més multitudinàries de la província.

Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona al Club Muntanyer La Pedrera per la seua tasca. Moltes felicitats per la jornada d’avui!!!

Consulta totes les classificacions en tdp.events o baixa-te-les en els documents que s’adjunten.

Més fotos clicant ací.

Leave a reply