TALLER DE FOTOPERIODISME PER A DISSABTE

TALLER DE FOTOPERIODISME PER A DISSABTE

El pròxim dissabte 24 de febrer FotoB organitza el Taller de fotoperiodisme i fotografia social impartit per l’equip d’Obturados al Saló d’Actes de l’Ajuntament. Podeu inscriure-vos encara enviant-nos correu a fotoborriol@gmail.com. Preu 20 € (10€ per a socis FotoB).

Al matí, d’11 a 14 hores, els assistents realitzaran una aproximació al treball del fotoperiodisme des dels seus fonaments: l’equip fotogràfic, la composició, la posada en escena, actituds i comportaments del fotoperiodista… Finalitzarà la sessió matinal amb un espai dedicat a la fotografia d’esdeveniments per tal d’esbrinar com cobrir de manera ràpida, intensa i efectiva un fet o notícia.

De vesprada, el taller que es reprendrà a les 17:00, es dedicarà a la descripció del treball en fotografia social, especialment en el cobriment de bodes. De 17:30 a 18:30 els assistents podran realitzar una pràctica de reportatge fotogràfic post-boda artística amb parelles reals. Per finalitzar hi haurà una posada en comú dels treballs i un intercanvi d’impressions i col·loqui fins les 20:00 hores.

Leave a reply