COMENÇA LA II LLIGA CANICRÒS DE CASTELLÓ

COMENÇA LA II LLIGA CANICRÒS DE CASTELLÓ

El passat diumenge 28 de gener tingué lloc a Figueroles la primera prova de la II Lliga Canicròs Castelló, inclosa dintre del circuit esportiu de la Diputació de Castelló i que conclourà a Borriol el proper 7 d’abril.
A les 10:00 h es va donar l’eixida a un total de 50 participants amb les seues mascotes per tal de completar un recorregut per muntanya de 4,5 km. Gran èxit de participació ja que es van haver de tancar les inscripcions dos dies abans del termini a causa d’arribar al límit establert per l’organització.

Tot i les inclemències climatològiques, van ser 4 els veïns del nostre poble que es desplaçaren fins la població de l’Alcalatén. Raquel Alfajarín, Rocío Devesa, Marc Pallarés i Javi Ferrer van gaudir de la prova amb els seus gossos i van arribar a meta on els esperaven els seus familiars.
Cal felicitar Javi Ferrer i al seu gos Travis, per haver aconseguit la primera posició en la categoria sènior masculí i recordar als borriolencs i borriolenques que ja poden inscriure’s a la següent prova de la Lliga que tindrà lloc el pròxim 11 de febrer a Cabanes.

Leave a reply