IV MERCAT NADALENC

IV MERCAT NADALENC

🎄🎅🏼 El pròxim divendres 15 de desembre s’obrirà el IV Mercat Nadalenc en què participaran diversos comerços i associacions i entitats del poble amb venda de productes, activitats culturals i d’animació.

🛍 Recordeu que podreu fer les vostres compres nadalenques a les paradetes per a dinamitzar, vertebrar i cohesionar el comerç local i així potenciar-lo.

Participen els comerços i associacions següents:

Floristeria Vimar, Papereria Detalls, Germans Chiva, BricoAmano, Joieria Paco Zaragozá, La Morena Artesania, Forn Silverio, Nuria Peques, Permusic, Taronges de la terreta, Panadería, Latido Animal, Consell de la Infància, SES Borriol, La Llar dels Gats, La Tendeta, Tourist Info, Associació contra el Càncer, El Planter, AFA (divendres), Cáritas (dissabte).

Ací teniu tota la programació.