ESCOLA D’ASSOCIACIONS

ESCOLA D'ASSOCIACIONS

L’Ajuntament posa en marxa diverses activitats formatives per enfortir el moviment associatiu del municipi.

Les accions, a càrrec de la Fundació Horta Sud, permetran a les associacions aprendre estratègies per a incrementar la base social i apropar-se a les xarxes socials.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, oferiran en les pròximes setmanes diverses activitats d’acompanyament gratuïtes per associacions. Amb la finalitat de dotar-les dels recursos necessaris per donar resposta a les seues demandes i dubtes més freqüents, Borriol ha programat dos formacions, obertes a les associacions que vulguen rebre una formació sobre les qüestions que es plantejaran a les activitats que ara es mencionaran.

El pròxim 26 de setembre, a les 17:30 h, s’oferix el curs d’incrementar la base social i la participació, per tractar una de les qüestions que més preocupa les associacions: la seua base social. A aquesta formació coneixeran diferents formes i aspectes de la vida associativa, així com estratègies.

El dissabte 30 de setembre, a les 9:30 h, s’oferix el curs d’iniciació a les xarxes socials on les associacions participants coneixeran  les principals xarxes socials i eines de creació de contingut, per adaptar els missatges i comunicacions.

D’altra banda, el 20 de setembre, el personal tècnic de l’Ajuntament podrà acudir a un curs per parlar de participació, de desenvolupament de la ciutadania, desafecció política i enfortiment de l’associacionisme.

Per poder assistir als cursos programats, les associacions interessades en aquests cursos han d’inscriure’s gratuïtament a través de l’aplicació associacions.org/app/accio, o bé telefònicament al 961 553 227.