Tens un restaurant un bar o una cafeteria a Borriol?

Tens un restaurant un bar o una cafeteria a Borriol?

Un any més l’Ajuntament de Borriol et convida a formar part de la IV Mostra de l’Oliva trencada i la Garrofa de Borriol, una excel·lent oportunitat per a mostrar la teua creativitat culinària i delectar als comensals amb les teues exquisides especialitats gastronòmiques, elaborades amb garrofa o olives de Borriol.

Quins beneficis obtindré en participar?

  • Promoció gratuïta a la web i materials impresos: El teu establiment i les teues especialitats seran promocionats a la pàgina web de l’Ajuntament i en tríptics publicitaris distribuïts per tota la localitat i a disposició de totes les persones que ens visitaran.
  • Destacada projecció a escala provincial: L’esdeveniment és avalat per la prestigiosa marca “Castelló Ruta de Sabor” de la Diputació de Castelló, donant-li una gran visibilitat en l’àmbit provincial.
  • Major afluència de clients: Atrauràs a més clients, curiosos per provar els teus plats únics i saborosos.
  • Foment del comerç local: Contribuiràs a l’impuls econòmic de Borriol.
  • Material gratuït: L’Ajuntament et facilitarà olives trencades i material de la mostra perquè pugues repartir als teus clients

Com puc participar?

És molt senzill, només has de comunicar-nos el teu interés i l’especialitat que desitges presentar abans del 28 d’agost de 2023 perquè puguem incloure’t en la promoció. D’aquesta manera, podrem donar-li difusió amb l’antelació necessària.

Contacteu amb nosaltres per correu electrònic a borriol@touristinfo.net o per telèfon cridant al 607 489 631 de la Tourist Info de Borriol.