136 nous títols arriben a la Biblioteca Pública municipal finançats pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

136 nous títols arriben a la Biblioteca Pública municipal finançats pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

L’Ajuntament de Borriol ha estat beneficiari d’una subvenció directa de 2135,76 € per la dotació de llibres en paper per a la Biblioteca Pública Municipal en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – Next Generation UE (projecte C24.I2.P4 “Dotació de biblioteques”).

S’han adquirit 50 publicacions en castellà (un 51,1% de la despesa), 60 publicacions en valencià (un 38,6 % de la despesa), 17 publicacions en anglès i 9 en francès (un 10,2% de la despesa entre ambdues llengües) i ja estan a disposició de les persones usuàries de la biblioteca.

Consulta els títols incorporats al catàleg:

TÍTOLS ADQUIRITS MITJANÇANT SUBVENCIÓ DE DOTACIÓ BIBLIOGRÀFICA EN 2023 PER A LA BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL DE BORRIOL